Inter Ceramic

Inter Ceramic

Продукти от Inter Ceramic

Огледала

Огледала (63)

Огледалото не е обикновена вещ в банята, а една от най-важните. Ето затова и трябва да се внимава при избора му.  Огледалото в банята е една от довършителните части, но в същото време играе важна роля в цялостния интериор. В момента се предлагат много различни по дизайн огледала за баня и всеки може да избере това което подхожда на неговото помещение. Но не трябва да се гледа само дизайна на огледалото, а и неговите технически характеристики. Днес вече има модели с LED осветление, други пък не се влияят от влагата. В момента вече се произвеждат и такива модели огледала за баня, които не им пречи и пряко намокряне с вода. Ако знаете какво търсите ще откриете точното огледало.<br />В категорията огледала ще откриете допълнителна информация за видовете огледала за баня. Представени са продукти на едни от най-добрите производители на огледала за баня. <br />Научете повече и направете правилния избор!

Душ кабини

Душ кабини (32)

Най-голямото разнообразие от душ кабини ще намерите при нас - в Porcelain.bg. През последните години те се наложиха като най-практичнотo решение за разделяне на банята на мокро и сухо пространство. В онлайн каталога може да намерите богата гама от различни видове душ кабини - квадратни, правоъгълни и овални; душ кабини с плъзгащи или отварящи се врати, както и такива тип "хармониика". В Porcelain.bg са подбрани модели на утвърдени производители в бранша от Европа и света. Всички представени душ кабини са изработени от специално закалено стъкло с дебелина варираща между 6 и 8 мм. Освен душ кабини в онлайн каталога може да намерите още поддушови корита от висококачествен порцелан или акрил, прагове и паравани са баня. Насладете се на богатата селекция от решения за баня в Porcelain.bg.

Смесителни батерии за баня

Смесителни батерии за баня (16)

Онлайн каталогът представя огромното разнообразие на смесителни батерии за баня на водещи производители от Европейския съюз и света. За да се превърне банята във функционално и комфортно пространство е важно да се подберат модели с точните характеристики и дизайн. В Porcelain.bg ще намерите смесителни батерии за баня, отговарящи на съвременните високотехнологични изисквания за качество и надеждност. За да си осигурите нужния комфорт може да избирате между смесителни батерии с прецизно температурно регулиране или такива снабдени с бутон за температура и термоглава; смесителни батерии за баня с керамичен затварящ механизъм, сензорни панели и дигитален дебитен ограничител. Насладете се на разнообразието в дизайна и визията на смесителите - едноръкохваткови и двуръкохваткови; стоящи, за монтаж на стена или за вграждане. Улеснете живота си като изберете смесителни батерии за баня от ново поколение.

Смесителни батерии за кухня

Смесителни батерии за кухня (58)

В Porcelain.bg сме подбрали богата селекция от смесителни батерии за кухня. За да бъде пространството функционално, а престоят там приятен е важно да се изберат правилните модели. На пазара се предлагат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за кухня; високи и ниски модели; стоящи или предназначени за монтаж на стена. Друга иновация при смесителните батерии за кухня е че има модели с издърпващ се чучур или душ глава, които допълнително улесняват работата. Ако искате да придадете интересен акцент на кухнята, може да се спрете на цветен модел. Смесителни батерии за кухня в червено, оранжево, синьо, зелено или розово - цветовите нюанси са много и разнообразни, а изборът е Ваш.

Сауни за дома

Сауни за дома (5)

Porcelain.bg представя на Вашето внимание сауни на водещи производители с атрактивен дизайн и разнообразни функционалности. По своята същност сауната е малка стая с температура на въздуха между 60 и 120 градуса, която е място за релакс и детоксикация на тялото. Едни от най-популярните видове сауни са руска, финландска, билкова, солена и други. Всички сауни представени в онлайн каталога са изработени от висококачествена канадска ела и имат отлични технически характеристики. Те отговарят на всички съвременни изисквания за надеждност и ефективност. Разгледайте разнообразието от сауни в Porcelain.bg и изберете най-подходящи модел за Вас и Вашите нужди.

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес, душ кабини, аксесоари за баня, смесители за баня, сауни