Огледала

Огледала (39)

Огледалото не е обикновена вещ в банята, а една от най-важните. Ето затова и трябва да се внимава при избора му.  Огледалото в банята е една от довършителните части, но в същото време играе важна роля в цялостния интериор. В момента се предлагат много различни по дизайн огледала за баня и всеки може да избере това което подхожда на неговото помещение. Но не трябва да се гледа само дизайна на огледалото, а и неговите технически характеристики. Днес вече има модели с LED осветление, други пък не се влияят от влагата. В момента вече се произвеждат и такива модели огледала за баня, които не им пречи и пряко намокряне с вода. Ако знаете какво търсите ще откриете точното огледало.<br />В категорията огледала ще откриете допълнителна информация за видовете огледала за баня. Представени са продукти на едни от най-добрите производители на огледала за баня. <br />Научете повече и направете правилния избор!

Душ кабини

Душ кабини (49)

Най-голямото разнообразие от душ кабини ще намерите при нас - в Porcelain.bg. През последните години те се наложиха като най-практичнотo решение за разделяне на банята на мокро и сухо пространство. В онлайн каталога може да намерите богата гама от различни видове душ кабини - квадратни, правоъгълни и овални; душ кабини с плъзгащи или отварящи се врати, както и такива тип "хармониика". В Porcelain.bg са подбрани модели на утвърдени производители в бранша от Европа и света. Всички представени душ кабини са изработени от специално закалено стъкло с дебелина варираща между 6 и 8 мм. Освен душ кабини в онлайн каталога може да намерите още поддушови корита от висококачествен порцелан или акрил, прагове и паравани са баня. Насладете се на богатата селекция от решения за баня в Porcelain.bg.

Смесителни батерии за баня

Смесителни батерии за баня (139)

Онлайн каталогът представя огромното разнообразие на смесителни батерии за баня на водещи производители от Европейския съюз и света. За да се превърне банята във функционално и комфортно пространство е важно да се подберат модели с точните характеристики и дизайн. В Porcelain.bg ще намерите смесителни батерии за баня, отговарящи на съвременните високотехнологични изисквания за качество и надеждност. За да си осигурите нужния комфорт може да избирате между смесителни батерии с прецизно температурно регулиране или такива снабдени с бутон за температура и термоглава; смесителни батерии за баня с керамичен затварящ механизъм, сензорни панели и дигитален дебитен ограничител. Насладете се на разнообразието в дизайна и визията на смесителите - едноръкохваткови и двуръкохваткови; стоящи, за монтаж на стена или за вграждане. Улеснете живота си като изберете смесителни батерии за баня от ново поколение.

Смесителни батерии за кухня

Смесителни батерии за кухня (111)

В Porcelain.bg сме подбрали богата селекция от смесителни батерии за кухня. За да бъде пространството функционално, а престоят там приятен е важно да се изберат правилните модели. На пазара се предлагат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за кухня; високи и ниски модели; стоящи или предназначени за монтаж на стена. Друга иновация при смесителните батерии за кухня е че има модели с издърпващ се чучур или душ глава, които допълнително улесняват работата. Ако искате да придадете интересен акцент на кухнята, може да се спрете на цветен модел. Смесителни батерии за кухня в червено, оранжево, синьо, зелено или розово - цветовите нюанси са много и разнообразни, а изборът е Ваш.

Луксозни аксесоари за баня

Луксозни аксесоари за баня (21)

В Porcelain.bg може да се насладите на огромно разнообразие от аксесоари за баня. Интригуващ дизайн, впечатляващи цветове и нестандартни комбинации от материали за изработка - това може да отриете в нашия онлайн каталог. В зависимост от вида им може да разграничим следните аксесоари за баня - стоящи, решетъчни и стенни. Материалът за изработка е другият критерии, по който може да направим разделение - бамбукови аксесоари за баня, стъклени аксесоари за баня, метални или керамични аксесоари, рисувани аксесоари за баня или такива имитиращи повърхност на камък или дърво. Насладете се на богата селекция на водещи производители в бранша и изберете най-подходящите за Вашата баня.

Сауни за дома

Сауни за дома (3)

Porcelain.bg представя на Вашето внимание сауни на водещи производители с атрактивен дизайн и разнообразни функционалности. По своята същност сауната е малка стая с температура на въздуха между 60 и 120 градуса, която е място за релакс и детоксикация на тялото. Едни от най-популярните видове сауни са руска, финландска, билкова, солена и други. Всички сауни представени в онлайн каталога са изработени от висококачествена канадска ела и имат отлични технически характеристики. Те отговарят на всички съвременни изисквания за надеждност и ефективност. Разгледайте разнообразието от сауни в Porcelain.bg и изберете най-подходящи модел за Вас и Вашите нужди.

Показвай:

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес, душ кабини, аксесоари за баня, смесители за баня, сауни