Сауната вкъщи!

Сауната вкъщи!

Търсите ли онова силно усещане вкъщи, което да превърне един, на пръв поглед, обикновен дом в истински СПА Център? Замисляли ли сте се за монтиране на Сауна вкъщи? Да! Това е вече напълно възможно! На пазара се предлагат редица сауни за дома, които успешно се прилагат вкъщи! Повечето сауни за дома са изработени от специален дървесен материал за по-уютна обстановка.
За пръв път сауната е произведена във Финландия, от където идва и основното и име - финландска сауна. Въздухът се нагрява до близо 110 градуса чрез електрическа печка или такава на дърва.
Фабриките производители на сауни за дома ги произвеждат все по-комфортни и предпочитани. Можете да се спрете на сауна с управление чрез електронен панел, задавайки необходимите градуси, пускайки отпускащи светлини и... релаксирайте.
Често предпочитани са сауните с вградено радио за пълно отпускане на сетивата. Пясъчен часовник, приглушени светлини, радио приемник и още редица екстри са част от новостите в нашумелите сауни за дома!
Според финландската поговорка "Сауната е болницата на бедняка" на преден план излизат всички качества на това помещение с горещ въздух и най-вече на благоприятното влияние върху здравия човешки организъм. Пречистете тялото си от токсините, натрупани през последните месеци или отпуснете цялата Ви мускулатура. Погрижете се за кръвообращението си, за всички важни органи или... просто премахнете стреса от натовареното Ви ежедневие!
Изберете размера на сауната, която ще монтирате в домашни условия, както и подходящата форма за тази цел! Превърнете дома си в истинско удоволствие, отпуснете се и просто се забавлявайте!

0

13 апр. 2018

Още новини

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес, душ кабини, аксесоари за баня, смесители за баня, сауни