Гранитогресът като масова и популярна настилка и облицовка

Гранитогресът като масова и популярна настилка и облицовка

Едва ли за някого е тайна, че гранитогресът е една от най-предпочитаните и масови настилки и облицовки за сгради. Дори това за Вас да е нещо ново, време е да отворите съзнанието си за модерният свят и максимално да се възползвате от благата му. Гранитогресът не е ново или различно откритие за производителите по цял свят. Напротив историята му е много дълга и всеобщо известна, така че ще си спестим думите за произхода му дотук. За Вас като клиенти и хора, които искате да обзаведете дома, офиса, хотела или градината си, е важно да знаете най-основните качества на даден продукт, за да го изберете сред другите. Той трябва да Ви хареса визуално, да има добри характеристики и функционално приложение.

Гранитогресът може да покрие всички Ваши изисквания. На пазара днес може да срещнете полиран, матиран, калиброван, глазиран и релефен гранитогрес. В зависимост от начина на преработка, плочата може да има различни функции. Като подова настилка за помещения с интензивни натоварвания се предпочита матиран гранитогрес. Той е много устойчив, не се надрасква и може да имитира различни естествени материали като дърво, мрамор, камък и други. Глазираният и полиран гранитогрес може да срещнете в обществени центрове и хотели, тъй като придава луксозен и красив вид на пода. Той е склонен към подхлъзване и надраскване и не е много практично решение за подова настилка в дома.

Калиброваният и релефен гранитогрес може да използвате за облицовка на сгради и вътрешни стени. Ще остането приятно изненадани от цялостната промяна на жилището си. Можете да изберете различни цветове, форми за плочите и разбира се, може да се радвате на добро качество дълги години наред. Не губете повече време и преобразете дома си сега.

 

0

21 ян. 2015

Още новини

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес, душ кабини, аксесоари за баня, смесители за баня, сауни