За нас

Обзавеждането на дома е много отговорна и трудна задача за всеки. Огромното разнообразие днес на пазара може много да затрудни потребителите и да обърка желанията им. Хубаво е да се доверите на специалистите в тази област, ако не можете сами да се справите. Porcelain.bg е онлайн каталог, в който може да разгледате страхотни предложения на облицовъчни плочи и всякакъв вид гранитогрес за Вашият дом, офис, тераса, ограда или двор.

Нашите предложения са модерно и практично решение за всеки от Вас, който иска да преобрази вече старото си помещение, или да обзаведе новото. Гранитогреса е предпочитана и функционална облицовка както за под, така и за стени. Пазара днес изобилства от разнообразни цветове, форми, размери и дизайн за подови настилки. Гранитогреса за Вашият дом може да бъде матиран, гланциран, полиран, калиброван, релефен или студоустойчив. В нашият каталог може да разгледате всички тези видове за подова и стенна облицовка и да прецените, коя да изберете за вашият дом.

Освен за вътрешна настилка, гранитогрес може да използвате и за външно облицоване на сгради, огради и други. Външната изолация е много важна за всеки дом и поради тази причина голяма част от хората днес избират именно гранитогреса като решение на този проблем. Не се колебайте и Вие и разгледайте предложенията в нашият онлайн каталог, за да обзаведете комфортно и уютно всяко помещение. Не хабете напразни усилия в обикаляне и търсене на подходяща облицовка за дома си. Porcelain.bg е на Ваше разположение 24 часа в денонощието и може лесно да реши всичките Ви проблеми с избора на гранитогрес. Пишете ни на посеченият e-mail, ако имате въпроси относно някой артикул. Винаги сме готови да Ви помогнем, доверете ни се!

 

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес, душ кабини, аксесоари за баня, смесители за баня, сауни